Over mij

Leuk je te ontmoeten!

Ik ben Jorine van der Wurff-Hueting,
The Green Personal Assistant.

Ik ben pro-actief, betrouwbaar, attent, soms ongeduldig, een echte regelnicht en (bijna) altijd vrolijk. Ik heb interesse voor de ontwikkelingen voor een duurzame leefstijl en een sociale wereld. Ik geloof dat we allemaal een rol (kunnen) hebben in het verbeteren van onze wereld, zowel op duurzaam als sociaal vlak.

Na vele jaren gewerkt te hebben als Executive / Personal Assistant in het internationale bedrijfsleven, heb ik de interesse om duurzame en sociale ondernemers te ontzorgen als online Personal Assistant.

Waarom? Ik kan vanuit een freelance rol changemakers van elk niveau helpen en ondersteunen en daardoor een waardevolle bijdragen leveren.

Ook in mijn dagelijks leven met mijn man en 3 kinderen zijn wij constant bezig om te kijken welke bewuste en duurzame keuzes we kunnen maken betreffende spullen, voeding, wonen en kleding. We zijn goed bezig al zeg ik het zelf, maar er zijn nog zeker meer stappen die wij kunnen maken. Het is een proces waar ook veel te leren is en kijken wat het beste bij ons past.

Ik heb de motivatie om met mijn internationale werkervaring als Executive Assistant voor en met duurzame ondernemers te werken om zo het verschil te maken en op die manier ook bij te dragen aan een wereld die we weer door geven.

“Jorine is in staat om op een prettige wijze met zowel vreemden als bekenden om te gaan. Zij is een goede communicator en bezit niet alleen de vaardigheden om informatie over te brengen maar is ook in staat naar anderen te luisteren. Zij zal de rol op zich nemen van vertrouwenspersoon voor haar collega’s of ondergeschikten. Met haar charme en enthousiasme weet zij een goede indruk te maken en anderen te enthousiasmeren. Haar vaardigheid om anderen te motiveren en overtuigen kunnen als een grote bijdrage aan de organisatie gezien worden. Zij is volhardend in het afronden van haar taken en zal grondig te werk gaan totdat het eindresultaat bereikt is.”
Tekst uit Persoonlijke Profiel Analyse van Thomas Institute – juni 2020