Voor wie?

Ondernemers met een duurzame en sociale missie en die een positieve impact willen maken!

Met veel interesse kijk ik om me heen en zie al zoveel mooie ondernemingen en producten die bijdrage aan een duurzame wereld. Consumenten zijn vaak niet op de hoogte van de impact van hun keuze in bijvoorbeeld de supermarkt, electronica – en kledingwinkels. Jij als duurzame ondernemer wel. Mijn doel is om met mijn kennis en expertise op gebied van ontzorgen, ondersteunen en organiseren, jouw duurzame missie (meer) op de kaart te zetten.

Ik geloof dat zowel het bedrijfsleven duurzame(re) producten en diensten moet leveren en de consumenten meer kennis moeten krijgen over duurzame keuzes die zij dagelijks kunnen maken. Hierdoor kunnen we samen een postieve verandering doorvoeren en de SDG’s (Sustainable Development Goals) halen in 2030.

Waarom duurzame ondernemers?
Je kan er niet meer omheen, duurzaam is de maatstaf. Ook mijn duurzame en maatschappelijke interesse is veel meer gegroeid de laatste tijd. Zeker na meerdere documentaires te hebben gezien en boeken te hebben gelezen, waarbij het zo duidelijk is dat we onze levensstijl moeten aanpassen om nog een leefbare aarde achter te laten voor onze kinderen.

Wat betekent duurzaam voor mij?
Duurzaam betekent voor mij bewuste keuzes maken. Op basis van kennis en wat is goed voor jou en de wereld en met oog op mens (people), milieu (planet) en economie (profit) met elkaar in evenwicht zijn, zodat we de aarde niet uitputten.

Jij als duurzame en sociale ondernemer hebt de plannen, ideeën, producten of diensten voor een duurzame en inclusieve wereld. Door mijn kennis van organiseren, plannen en regelen, kan ik een verschil maken en een bijdrage leveren aan jouw onderneming.

Hoe is het om met mij te werken?

“Jorine is gedreven om jouw succes in je bedrijf aan te wakkeren. Ze houdt van overzicht creëren, systematiseren, agenda beheren en dat doet ze met veel liefde. Ze denkt met je mee en houdt je scherp op je doelen. Ze voorziet waar en wanneer je sneller hebt te schakelen en vraagt hoe ze je verder kan helpen. De samenwerking met Jorine is heel prettig. Zij is vrolijk, open, oprecht, attent en kijkt altijd hoe ze je verder kan helpen. Ze heeft een hart voor duurzaamheid en dat is iets wat ik zelf super belangrijk vind. Dat aspect neemt zij dan ook van nature mee in haar ondersteuning. Wanneer je je procedures in je bedrijf wil aanscherpen, is Jorine de aangewezen persoon om je verder te helpen.”

Linda Graanoogst, PR adviseur, MediaTrainer en ondernemershypnotiseur 
Oprichter van Met gemak in het nieuws


“Je hoopt natuurlijk dat iemand die je vraagt omdat jij het te druk hebt aan een half woord genoeg heeft. Check!
Je hoopt ook dat ze betrouwbaar is in wat ze oppakt en hulp vraagt als ze twijfelt. Check!
Wat je toch ook zoekt is dat het fijn samenwerken is, successen vieren, tegenslagen of even mindere momenten mogen er ook zijn. Check!
Jorine checkt zoveel vinkjes van waar je op hoopt als je je team wilt versterken, dat je blij mag zijn als ze nog of weer beschikbaar is.”

Manu Busschots, oprichter en eigenaar van de Deep Change Academy

Wij hebben ruim 1,5 jaar met veel plezier samengewerkt met Jorine. Haar flexibiliteit, die is goud waard! Op de momenten dat alles opeens anders moet (toen we bijvoorbeeld door corona halsoverkop van fysieke sessies opeens naar online gingen) is Jorine op haar best.

Ze schakelt supersnel en kijkt direct naar wat wél kan. Als ondernemer (die last-minute nog eens met een idee of wijziging kan komen) is dat heel fijn. Én het gebeurt altijd met een lach én ruimte voor een persoonlijk praatje.
Superfijn. Dankjewel!

Marieke Harderwijk, Chief Purpose Scaleup Impact