Voor wie?

Ondernemers met een duurzame en sociale missie en die een positieve impact willen maken!

Met veel interesse kijk ik om me heen en zie al zoveel mooie ondernemingen en producten die bijdrage aan een duurzame wereld. Consumenten zijn vaak niet op de hoogte van de impact van hun keuze in bijvoorbeeld de supermarkt, electronica – en kledingwinkels. Jij als duurzame ondernemer wel. Mijn doel is om met mijn kennis en expertise op gebied van ontzorgen, ondersteunen en organiseren, jouw duurzame missie (meer) op de kaart te zetten.

Ik geloof dat zowel het bedrijfsleven duurzame(re) producten en diensten moet leveren en de consumenten meer kennis moeten krijgen over duurzame keuzes die zij dagelijks kunnen maken. Hierdoor kunnen we samen een postieve verandering doorvoeren en de SDG’s (Sustainable Development Goals) halen in 2030.

Waarom duurzame ondernemers?
Je kan er niet meer omheen, duurzaam is de maatstaf. Ook mijn duurzame en maatschappelijke interesse is veel meer gegroeid de laatste tijd. Zeker na meerdere documentaires te hebben gezien en boeken te hebben gelezen, waarbij het zo duidelijk is dat we onze levensstijl moeten aanpassen om nog een leefbare aarde achter te laten voor onze kinderen.

Wat betekent duurzaam voor mij?
Duurzaam betekent voor mij bewuste keuzes maken. Op basis van kennis en wat is goed voor jou en de wereld en met oog op mens (people), milieu (planet) en economie (profit) met elkaar in evenwicht zijn, zodat we de aarde niet uitputten.

Jij als duurzame en sociale ondernemer hebt de plannen, ideeën, producten of diensten voor een duurzame en inclusieve wereld. Door mijn kennis van organiseren, plannen en regelen, kan ik een verschil maken en een bijdrage leveren aan jouw onderneming.